ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάβιτς, ο... κέρβερος του Θρύλου!

Πάβιτς, ο... κέρβερος του Θρύλου!

Ό,τι και να πει κανείς για τον Γιόζιπ Πάβιτς και την προσφορά του στον Ολυμπιακό, θα είναι πραγματικά λίγο.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα, συνεχίζει τις απίστευτες εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους» στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Και για την ακρίβεια, στο Final 8 του Len Champions League, στη Γένοβα.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά, αρχής γενομένης από τον προημιτελικό της Πέμπτης (7/6) με την Σπαντάου. Εκεί, δηλαδή, όπου ο Θρύλος επικράτησε με 6-5 των Γερμανών, έχοντας, για ακόμα μία φορά, σε τεράστια μέρα τον αρχηγό του.

Ο Πάβιτς είχε μεγάλες και καθοριστικές επεμβάσεις σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης, όπως μετά την ισοφάριση της Σπαντάου σε 4-4, ενώ στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, κατέβασε στην κυριολεξία… ρολά. Και συνέβαλε τα μέγιστα για την πρόκριση της ομάδας του στις «4» καλύτερες της διοργάνωσης.

Αντίπαλος του Θρύλου στον ημιτελικό, η Μπαρτσελονέτα. Με τον Κροάτη πορτιέρο και αρχηγό των Πειραιωτών να πραγματοποιεί νέα, πολύ μεγάλη εμφάνιση, συνεχίζοντας, με τις σπουδαίες επεμβάσεις που είχε, να αποτελεί… κέρβερο της «ερυθρόλευκης» εστίας. Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε ξαναπεί, πέραν των αγωνιστικών προσόντων του Πάβιτς που δεν χρίζουν αμφισβήτησης από κανέναν, ενδεικτικό είναι και το τεράστιο πάθος που βγάζει στην πισίνα, επιβεβαιώνοντάς το συνεχώς, με κάθε τρόπο.

Ο έμπειρος πορτιέρο, λοιπόν, έχει συμβάλλει τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να διεκδικεί το ευρωπαϊκό το βράδυ του Σαββάτου (21:30) κόντρα στην Προ Ρέκο. Και άπαντες ευελπιστούν σε ανάλογη εμφάνιση του Κροάτη κόντρα στους Ιταλούς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ