ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ, που κάνουν περήφανους όλους τους Έλληνες!

Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ, που κάνουν περήφανους όλους τους Έλληνες!

Ταιριάζουν απόλυτα οι στίχοι του ύμνου του μεγαλύτερου συλλόγου του κόσμου, του Ολυμπιακού, με την επιτυχία των ανδρών του πόλο! Στίχους τους οποίους έχει τραγουδίσει εκατομμύρια κόσμος όλα αυτά τα χρόνια και αναφέρουν «Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ χιλιοτραγουδισμένε, στον κόσμο ξακουστέ»!

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πόλο για μία ακόμη φορά διαφήμισαν την Ελλάδα στην Ευρώπη με τον καλύτερο τρόπο και έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες με την τεράστια επιτυχία τους και την κατάκτηση του 2ου Champions League στην ιστορία του τμήματος!

Όλη η Ελλάδα γιορτάζει και πανηγυρίζει με την επιτυχία του Θρύλου στο πόλο, που έστειλε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο για την χώρα μας και τη δουλειά που γίνεται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας σε όλα τα τμήματα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός κάνει και πάλι όλη την Ευρώπη να ασχολείται με την Ελλάδα. Ο τελικός του Θρύλου στο πόλο ήταν ο τέταρτος για την φετινή αγωνιστική περίοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και η κούπα αυτή ήταν η δεύτερη για φέτος σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι γυναίκες στο βόλεϊ είχαν κατακτήσει πριν λίγο καιρό το Challenge Cup, ενώ οι άντρες του βόλεϊ και οι γυναίκες του πόλο ήταν φιναλίστ σε ευρωπαϊκούς τελικούς.

Έτσι διαφημίζεται η Ελλάδα στην Ευρώπη! Με επιτυχίες και με σωστή δουλειά!

Οι επιτυχίες αυτές δεν έρχονται χωρίς δουλειά και αυτό το ξέρουν όλοι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη και γενικότερα όλου του οργανισμού που λέγεται Ολυμπιακός! Οι επιτυχίες στην Ευρώπη ήρθαν με τη βοήθεια όλου του κόσμου του Θρύλου, μέσω των καρτών μελών και της κάρτας φιλάθλου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο «αιμοδότης» των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Και φυσικά ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό βρίσκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και λέγοντας στον Μιχάλη Κουντούρη «προχώρα και εγώ είμαι εδώ», έφτασε ο σύλλογος να κατακτά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους μέσα σε έναν χρόνο!

Ο Μιχάλης Κουντούρης ήταν ο άνθρωπος ο οποίος πριν λίγα χρόνια ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτέχνη που είχε φτάσει να βρίσκεται σε επίπεδα διάλυσης και κατάφερε με μεθοδευμένες και σωστές κινήσεις μέσα σε λίγο διάστημα να φτάσει τον Ερασιτέχνη στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης!

Κόσμος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Μιχάλης Κουντούρης και όλοι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, είναι τα στοιχεία που έχουν φτάσει τον σύλλογο να ζει τέτοιες στιγμές όπως αυτή στη Γένοβα και να κάνει όλους τους Έλληνες να αισθάνονται περήφανοι για τον τεράστιο αυτόν σύλλογο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ