ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν έκανε... στάση ούτε στη Χίο!

Δεν έκανε... στάση ούτε στη Χίο!

Μια ακόμα νίκη για τον Ολυμπιακό που συνέχισε το σερί του στην Α1 πόλο και στη Χίο. Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν από το νησί του Βορείου Αιγαίου, νικώντας 11-3 τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο.

Επιβάλλοντας από την αρχή το ρυθμό τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεπέρασαν και την κούραση από το πρόσφατο ταξίδι στο Μαυροβούνιο και την αυθημερόν μετακίνηση στη Χίο.

Το ματς δεν σηκώνει... συζήτησης. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητής ο Χιώτης Γιάννης Φουντούλης, με 4 γκολ. Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής ήταν οι Πάβιτς, Μυλωνάκης και ο τραυματίας Ντόσκας.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-3, 1-2, 1-4

ΝΟ Χίου: Γαλανίδης, Μιμίδης 1, Παττακός, Τεσάνοβιτς, Καλάργυρος, Καρακάσκης, Κανδίογλου, Φάσος, Γκιάλης, Φουντούλης Γιω. 2, Σωτηράκης, Μέλλος, Μένης, Αγιωργούσας, Σωτηριανός.

Ολυμπιακός: Γαλανόπουλος, Γεννηδουνιάς 2, Δελακάς 1, Γούνας, Φουντούλης 4, Σμιθ, Ποντικέας, Δερβίσης, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Βλαχόπουλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η σειρά της Ηλιούπολης

    Η σειρά της Ηλιούπολης

    Μια καλή προπόνηση θα αποτελέσει για τους νταμπλούχους το σαββατιάτικο ματς (19:00) στο "Π. Καπαγέρωφ" για τη 13η αγωνιστική.

  • Με 3 απουσίες στη Χίο

    Με 3 απουσίες στη Χίο

    Αυθημερόν θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού για το νησί του βορείου Αιγαίου για το αυριανό ματς (15:30) με τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ