ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

"Υπερήφανος που σηκώσαμε τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης"

Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Έχει σηκώσει κούπες... αμέτρητες στην Ελλάδα. Το ασύλληπτο 23/28, στα 14 χρόνια που παίζει στον Ολυμπιακό, τα «λέει» όλα! Το Champions League, όμως, ήταν το μεγάλο του απωθημένο. Και δεν το έκρυβε. Ο Βαγγέλης Δελακάς μίλησε στο redking.gr, λίγο μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου από τον Θρύλο, στον τελικό του Final 8 της Γένοβας απέναντι στην Προ Ρέκο, και από τα λόγια του καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτήν τη στιγμή.

Ο επί σειρά ετών αθλητής και αρχηγός του Ολυμπιακού έχει κάθε λόγο να καμαρώνει και να αισθάνεται υπερήφανος για αυτόν τον τίτλο, για αυτό το ξεχωριστό μετάλλιο. Υπερήφανος που σήκωσε τον Θρύλο και την Ελλάδα, μαζί με τους συμπαίκτες του, στην κορυφή της Ευρώπης.

Φυσικά, έχει να πει τα καλύτερα λόγια για την τεράστια συνεισφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιχάλη Κουντούρη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. «Ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Βοηθάει τον Ερασιτέχνη. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από το να τον ευχαριστήσω και εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης. Έχει γίνει τρομερή προσπάθεια από τη διοίκηση, τον κ. Κουντούρη και τον κ. Μαρινάκη, ώστε όλα τα τμήματα να έχουν φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Έχουμε ανέβει και στην Ευρώπη. Πιστεύω πως θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια γιατί πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό σε όλα τα τμήματα», σχολίασε σχετικά.

Τι είπε, επίσης, για την υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το πόσο μακριά είναι το τέλος της καριέρας του, αλλά και την πιο δύσκολη και την καλύτερη στιγμή στην 14ετή θητεία του στον Ολυμπιακό.

Δείτε τη συνέντευξη του Πρωταθλητή Ευρώπης, Βαγγέλη Δελακά, στο redking.gr:

 

PHOTO GALLERY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ