ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να είμαστε συγκεντρωμένες"

Το 12x12 στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία αύριο (20/02, 17:00) αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη.

Παράλληλα οι "ερυθρόλευκες" θέλουν να κατακτήσουν τη 3η νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις φέτος με τα κορίτσια του ΝΟΒ, καθώς έχουν νικήσει, τόσο στον α' γύρο του πρωταθλήματος, όσο και στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Πλευρίτου υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα της πρέπει να μπει με μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της διεθνούς παίκτριας του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα θα αποτελέσει οδηγό για εμάς το πρόσφατο παιχνίδι που είχαμε παίξει με τον ΝΟΒ στην Πορτογαλία, όπου παρουσιαστήκαμε πολύ συγκεντρωμένες.  Θέλουμε να ξεκινήσουμε την αναμέτρηση με μεγάλη συγκέντρωση, γιατί με την Ουραλότσκα δεν ήμασταν στο βαθμό που θέλουμε κυρίως στην άμυνα και θα κάνουμε αυτό που μπορούμε. Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά, σίγουρα μας ενδιαφέρει η νίκη αφού την θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής μας θα επιλέξει αν θα δοκιμάσουμε κάποια άλλα πράγματα στον τομέα της τακτικής».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ολυμπιακός - ΝΟΒ 12-6 (τελικό)

    Ολυμπιακός - ΝΟΒ 12-6 (τελικό)

    Οι "ερυθρόλευκες" θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, στο φετινό πρωτάθλημα. Live από το redking.gr

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ