ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει!

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει!

Τη νικηφόρα του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο συνέχισε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα από το κολυμβητήριο του Αλίμου, όπου και νίκησαν 16-4 τον Ν.Ο. Καλαμακίου. Μια ακόμα καλή εμφάνιση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επόμενα ματς που έρχονται. Στις 9 Μαρτίου με αντίπαλο τον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα και στις 12/03 με την Μπαρτσελονέτα για το LEN Champions League, αμφότερα στο "Π. Καπαγέρωφ".

Σε ό,τι αφορά την έκβαση του ματς, δεν τίθεται θέμα για το ποιος ήταν ο καλύτερος ή αν νίκησε εύκολα ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι πως ο Θοδωρής Βλάχος για ένα ακόμα ματς έκανε rotation, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Εκτός αποστολής κράτησε τόσο τον Πάβιτς όσο και τον Ντόσκα.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-4, 1-4, 2-3.

ΝΟ Καλαμακίου: Πρωτονοτάριος, Λιοτσάκης 1, Μητρόπουλος, Σάντα, Δουδέσης, Κουρλιάφτης, Αναγνωστόπουλος 1, Καφετζόπουλος, Κατσαούνης, Αφρουδάκης Ζ., Αλεβίζος 1, Δερμιτζάκης Χ. 1, Μπελιάς, Μαμόγλου, Φράγκος.

Ολυμπιακός:  Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γούνας 3, Φουντούλης 3, Δερβίσης 1, Ποντικέας 1, Γενηδουνιάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος 2, Γαλανόπουλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Διπλό" στον Άλιμο

    Το "ερυθρόλευκο" εξπρές δεν θα κάνει στάση ούτε στο ματς (27/02, 18:00) με το Ν.Ο. Καλαμακίου.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ