ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με στόχο να διευρύνει το σερί

Με στόχο να διευρύνει το σερί

Τη Βουλιαγμένη, στο κεκλεισμένων των θυρών Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, υποδέχεται το Σάββατο (24/11, 16:00) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες», λοιπόν, μετά τη νίκη επί του Εθνικού, θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Α1.

Να σημειωθεί ότι το ματς του Θρύλου θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟSFPTV, από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη, δηλαδή, στο Youtube.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Χάρης Παυλίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ