ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «χρυσοί» Κροάτες του Θρύλου

Οι «χρυσοί» Κροάτες του Θρύλου

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού είναι, αναμφισβήτητα, η κορυφαία στην Ευρώπη. Αποδεικνύεται συνεχώς, με κάθε τρόπο, με το πιο ενδεικτικό παράδειγμα να αποτελεί η περσινή κατάκτηση του LEN Champions League στη Βουδαπέστη.

Μάλιστα, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» φροντίζουν να τα πηγαίνουν περίφημα και σε ατομικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο Άντρο Μπούσλιε αναδείχθηκε κορυφαίος Κροάτης πολίστας για το 2018, μαζί με τον Λούκα Λόντσαρ, τον αμυντικό της Γιουγκ! Γεγονός που τα «λέει» όλα.

Παράλληλα, ακόμα δύο συμπατριώτες του Μπούσλιε όπου αγωνίζονται στον Θρύλο, συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία δεκάδα της σχετικής λίστας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για τους Γιόζιπ Πάβιτς (4η θέση) και Πάουλο Ομπράντοβιτς (6η θέση). Τον Κροάτη τερματοφύλακα και τον Κροάτη περιφερειακό, αντίστοιχα.

Όπως είναι γνωστό, η Κροατία αποτελεί την υπερδύναμη του ευρωπαϊκού πόλο και, όπως είναι λογικό, η διάκριση για τον διεθνή αμυντικό των Πειραιωτών, τον Μπούσλιε, αποτελεί τεράστια τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον σύλλογο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ