ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωτοφανές κύμα υποστήριξης!

Πρωτοφανές κύμα υποστήριξης!

Η διαπίστωση ότι ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος δεν είναι σημερινή ούτε πρωτοφανής. Πρωτοφανής όμως είναι η υποστήριξη που… απολαμβάνει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μια ημέρα πριν την σπουδαία αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα.

Και αυτό γιατί από την Παρασκευή το πρωί έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο «κύμα» υποστήριξης από τους αθλητές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, οι οποίοι κοινοποιούν στα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook με το σχόλιο «ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ». 

Eκτός δηλαδή από την κινητικότητα που παρατηρείται από τον κόσμο του Θρύλου για την αυριανή αναμέτρηση, στο… χορό έχουν μπει και οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές από όλα τα τμήματα! Αυτό θα πει «ομάδα και κόσμος ένα»! Από τη Λαμία όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών για την σημερινή αναμέτρηση μέχρι και τη Νάξο όπου ταξίδεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ για τον αυριανό αγώνα με τον Πανναξιακό το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από τα μηνύματα υποστήριξης με αποδέκτες τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αλλά και την προτροπή προς τον κόσμο να γεμίσει το «Π. Καπαγέρωφ». 

Πέρα από τα δυο τμήματα του βόλεϊ, συνεχή είναι και τα… ποσταρίσματα από την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, την ομάδα πόλο Γυναικών και τον Χάρη Παυλίδη, τον Νίκο Γέμελο και τους κολυμβητές του, από το τμήμα Πινγκ Πονγκ, από τις Πολεμικές Τέχνες, από τα Ναυταθλητικά αλλά και από τους εφόρους και team managers όλων των ομάδων. 

Η συγκεκριμένη κίνηση που καταδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, έχει κάνει τεράστιο… γκελ και στον κόσμο του Θρύλου ο οποίος αποθεώνει στα σχόλια του τους αθλητές του Ερασιτέχνη που ποστάρουν την φωτογραφία με την προτροπή… «ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ»!

 

PHOTO GALLERY

Πρωτοφανές κύμα υποστήριξης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Λαμπρό το μέλλον τους...

    Λαμπρό το μέλλον τους...

    Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους Παίδες της Ακαδημίας πόλο. Με 3 νίκες στην Κρήτη πέρασαν στην 3η φάση του πρωταθλήματος.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ