«Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε»
Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την Σαντ Αντρέου με την οποία κληρώθηκε στους «8» της Ευρωλίγκας, στο Πόλο Γυναικών, στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης, συμπληρώνοντας πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείξουν και στην πράξη.
«Αν είμαστε όπως πρέπει και όπως παίζουμε τον τελευταίο καιρό σίγουρα είμαστε το φαβορί. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στον Πειραιά και αυτό είναι θετικό αλλά σίγουρα πρέπει να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε αυτό και να κερδίσουμε και στα δυο παιχνίδια.
Η Σαντ Αντρέου είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει νέες διεθνείς Ισπανίδες και δυο πιο έμπειρες. Πρόκειται για μια δουλεμένη ομάδα με καλό προπονητή που είναι δεύτερη στην Ισπανία και ανταγωνίζεται τη Σαμπαντέλ. Ωστόσο, ο σοβαρός και καλός Ολυμπιακός σίγουρα έχει το πάνω χέρι».










