ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Με τον κόσμο του για τη νίκη με Γιουγκ

Με τον κόσμο του για τη νίκη με Γιουγκ

Έναν πολύ σημαντικό αγώνα δίνει σήμερα το βράδυ η ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που υποδέχεται την ισχυρή Γιουγκ στο Παπαστράτειο (20:00, ΕΡΤ2) για την 8η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στην Κροατία από τη Γιουγκ και θέλει να πάρει το αίμα του πίσω, κάνοντας, ταυτόχρονα, βήμα πρόκρισης για το Final 8 της διοργάνωσης.

Ο κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου, στηρίζοντας τις προσπάθειες να έρθει μία σημαντική νίκη. Στην αναμέτρηση με τη Γιουγκ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου, για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους  & Κάρτας Junior.

Θυμίζουμε, η αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής αθλητές: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ