ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Λειτουργήσαμε σαν μεγάλη ομάδα»

«Λειτουργήσαμε σαν μεγάλη ομάδα»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τη Γιούγκ ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός λειτούργησε σαν μεγάλη ομάδα, αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι θα πρέπει να μεγαλώσει το διάστημα καλής απόδοσης στο παιχνίδι του. Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής του Θρύλου μίλησε για τη υπόθεση πρόκριση στο Final 8 του Champions League και τις ομάδες με τις οποίες θα μονομαχήσει.

«Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι σήμερα πιστέψαμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Ελέγχαμε το ρυθμό αλλά κάναμε μια κοιλιά στο τρίτο οκτάλεπτο, δεχτήκαμε δυο γκολ στην κόντρα και η ψυχρολουσία ήρθε όταν βρεθήκαμε πίσω με δυο γκολ στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Εκεί όμως λειτουργήσαμε πραγματικά σαν μεγάλη ομάδα. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος, με την ισοπαλία να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι.

Η Γιούγκ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και δεν είναι εύκολο να τον κερδίσεις. Πρέπει να μεγαλώσουμε το διάστημα της καλής απόδοσης μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Όποιο αποτέλεσμα και να ερχόταν σήμερα, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Γιουγκ θα είναι σίγουρα ανάμεσα στις τρεις ομάδες και μετά θα μονομαχήσουμε εμείς με τη Ζόλνοκ, Βερόνα και Μπλάντοστ. Θέλει πολύ προσοχή και προσπάθεια για να φτάσουμε ξανά στην τελική φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βλάχος.


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ