ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Περιμένει τον αντίπαλο

Περιμένει τον αντίπαλο

Η Ελλάδα δεν θα κατάφερε να τερματίσει 1η στον α' όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά. Οι διεθνείς πολίστριες δεν είχαν καλή απόδοση, έμεινα μακριά από τον καλό τους εαυτό και ηττήθηκαν από την "χρυσή" Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια πρωταθλήτρια, ομάδα των ΗΠΑ! Με σκορ 15-7, έχοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Πλέον, οι κοπέλες της εθνικής Γυναικών έχουν το μυαλό τους στο ματς του Σαββάτου, που οδηγεί στην Ολυμπιάδα. Πριν από αυτό, όμως, έχουν και μια ακόμα... υποχρέωση. Το ματς με την Ιαπωνία, το απόγευμα της Παρασκευής (16:20). Μια αναμέτρηση που εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Ελλάδα.

Το θέμα είναι το χιαστί ματς και η Ελλάδα περιμένει να δει ποια ομάδα θα τερματίσει στην 3η θέση του β' ομίλου, για να δει ποια θα αντιμετωπίσει στον "τελικό" που θα δώσει το εισιτήριο για το Ρίο.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 4-2, 1-1, 4-2

ΗΠΑ: Χιλ, Μούσλεμαν, Σέιντεμαν, Φάταλ 1, Κλαρκ 2, Στέφενς 3, Μάθιουσον, Νιούσουλ 5, Α. Φίσερ 1, Γκίλχριστ, Μ. Φίσερ 2, Κρεγκ 1, Τζόνσον.

Ελλάδα: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Ελευθεριάδου, Β. Διαμαντοπούλου, Μ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Κότσια, Μανωλιουδάκη 2, Ελ. Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Χρ. Διαμαντοπούλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έκανε το καθήκον της...

    Έκανε το καθήκον της...

    Η εθνική Γυναικών νίκησε την Ιαπωνία 12-8, τερμάτισε 2η στον 1ο όμιλο και περιμένει τον αντίπαλό της...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ