ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πόλο»

«Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πόλο»
Book Small Mobile

Για την παρουσία του Ολυμπιακού για ακόμα μία φορά σε τελική φάση του Champions League μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την εύκολη νίκη επί της Βερόνα. «Η Βερόνα είναι μια ομάδα που παίζει περίεργα, δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους και από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι βρήκαμε τις λύσεις που έπρεπε. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε αλλά στη συνέχεια δείξαμε ότι έχουμε καλύτερη ποιότητα σαν ομάδα και με την άμυνα μας βρήκαμε το παιχνίδι μας και χτίσαμε τη διαφορά.

Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πίεση και για τους δυο αντιπάλους καθώς και οι δυο έχουμε προκριθεί στο Final 8. Θέλαμε να κάνουμε ακόμα μια νίκη, μέσα στο σπίτι μας, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Πάντα για αυτό αγωνιζόμαστε. Η ομάδα αυτή είναι και πάλι στις κορυφαίες της Ευρώπης, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό για το σύλλογο του Ολυμπιακού, για το πόλο του Ολυμπιακού, για το ελληνικό πόλο. Εκεί θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε, βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι, το καλύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ