ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Μέγα πάθος για την κούπα στο γεμάτο Παπαστράτειο

Μέγα πάθος για την κούπα στο γεμάτο Παπαστράτειο

Η ώρα έφτασε. Απόψε, κρίνονται όλα. Στις 19:30 (τηλεοπτική μετάδοση από το (ΕΡΤ Sports HD)), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στον 5ο τελικό της Α1 Πόλο Γυναικών, με τη σειρά στο 2-2 και το παιχνίδι θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη νίκησαν 9-5 μέσα στο Λαιμό, «απαντώντας» με break στο break της Βουλιαγμένης και απόψε θέλουν να πάρουν άλλη μία νίκη που θα χαρίσει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 10ο συνολικά.

Στο πλευρό της ομάδας θα είναι και ο κόσμος, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το Παπαστράτειο και να στηρίξει έμπρακτα το τμήμα στην προσπάθεια να σηκώσει και φέτος το πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ