ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέσω... Ρωσίας θα πάει στο Ρίο

Μέσω... Ρωσίας θα πάει στο Ρίο

Πέρασε από 40... κύματα αλλά τελικά οριστικοποιήθηκε μετά από τρία οκτάλεπτα. Ο αντίπαλος της Ελλάδας στο χιαστί ματς του Σαββάτου είναι η Ρωσία. Η "ερυθρόλευκη" εθνική πόλο θα κοντραριστεί με τις Ρωσίδες, διεκδικώντας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Με την Ολλανδία να κάνει τα εύκολα... δύσκολα και να μπερδεύει τα πράγματα.

Οι Ολλανδέζες τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, το απόγευμα της Παρασκευής. Και για σχεδόν τρία οκτάλεπτα όλα ήταν ανοικτά! Τι σχέση έχει αυτό με την Ελλάδα; Στον άλλο όμιλο, εάν η Ολλανδία δεν νικούσε, θα τερμάτιζε στην 3η θέση και θα ήταν εκείνη η αντίπαλος της Ελλάδας.

Στην τελευταία περίοδο, όμως, οι "οράνιε" καθάρισαν το ματς με την εκπρόσωπο της Ωκεανία, επικρατώντας τελικά με 9-6 και βγήκαν πρώτες στον όμιλό τους, αφήνοντας 2η την Ιταλία και στην 3η θέση τη Ρωσία, η οποία θα "παλέψει" με την Ελλάδα για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του 2016. Με το καθοριστικό ματς να διεξάγεται το μεσημέρι (14:45) του Σαββάτου, στην πόλη Γκούντα της Ολλανδίας όπου και διεξάγεται το Προολυμπιακό τουρνουά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Για 4 δευτερόλεπτα...

    Για 4 δευτερόλεπτα...

    Η εθνική Γυναικών δεν θα πάει στο Ρίο! Δέχθηκε το 10-10 από τη Ρωσία στο 31:56. Στα πέναλτι ηττήθηκε 13-12!

  • Έκανε το καθήκον της...

    Έκανε το καθήκον της...

    Η εθνική Γυναικών νίκησε την Ιαπωνία 12-8, τερμάτισε 2η στον 1ο όμιλο και περιμένει τον αντίπαλό της...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ