ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Συγκλονιστικός, συγκινητικός ο κόσμος»

«Συγκλονιστικός, συγκινητικός ο κόσμος»

Συγκλονιστική χαρακτήρισε την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού η Άλκηστη Αβραμίδου, τονίζοντας ότι ώθησε τις «ερυθρόλευκες» να φτάσουν στην κατάκτηση της κούπας. Παράλληλα, η αθλήτρια του Θρύλου αναφέρθηκε στη Φιλιώ Μανωλιουδάκη, καθώς και τη στήριξη των Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη.

Συγκεκριμένα, η Αβραμίδου τόνισε ότι: «Πραγματικά πρέπει να βγάλαμε την ψυχή σε όλους αλλά τελικά καταφέραμε και πήραμε αυτό το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι ήταν φανερό ότι και οι δυο ομάδες είχαμε πάρα πολύ άγχος, το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό μέτρησε. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τη Φιλιώ. Δεκατρία χρόνια συμπαίκτριες ήταν τιμή μου που έπαιξα στην ίδια ομάδα μαζί της. Της εύχομαι ότι καλύτερο στην επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση τη αθλητικής της καριέρας.

Ο κόσμος μας μετά το τρίτο παιχνίδι και στη Βουλιαγμένη, που για μένα εκεί ήταν το κλειδί και σήμερα εδώ έδωσε το κάτι παραπάνω που χρειαζόμασταν. Ήταν συγκλονιστικός, συγκινητικός και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε την κούπα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μας τίμησε με την παρουσία του και μαζί με τον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη. Η στήριξη τους είναι πάντα έμπρακτη, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αυτή η ομάδα αξίζει να είναι πάντα πρώτη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ