Για το 1-0 κόντρα στη Βουλιαγμένη
Έτοιμη και αποφασισμένη να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος είναι η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (20/5, 19:00) οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Βουλιαγμένη, στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, λοιπόν, έχει ως στόχο να αποκτήσει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου και να κάνει το 1-0, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους ομίλους του Champions League. Και την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης.
Να σημειωθεί, ότι ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη ((23/5, 19:00) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και ο 3ος το Σάββατο (25/5, 17:00) στο Παπαστράτειο.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.









