ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έρθει...»

«Το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έρθει...»

Στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό του πρώτου τελικού με τη Βουλιαγμένη, στο Παπαστράτειο, στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος. Με τον Έλληνα προπονητή να τονίζει ότι θέλει στα επόμενα παιχνίδια να παίξουν οι παίκτες του σύμφωνα με την αξία τους.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Βλάχος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη που κατέβηκε να παίξει ένα τελικό ενώ εμείς δεν κατεβήκαμε να παίξουμε έναν τελικό αλλά ένα απλό παιχνίδι. Μόλις πήραμε μια διαφορά τεσσάρων γκολ νομίζαμε ότι αυτό θα γίνει οκτώ αυτόματα, επειδή είμαστε Ολυμπιακός. Ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έρθει σήμερα, γιατί συνδυάστηκε με τη νίκη. Με τον τρόπο που ήρθε η νίκη πρέπει να μας δώσει να καταλάβουμε ότι πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό, τον κόσμο που έρχεται και τους εαυτούς μας.

Η εικόνα του δεύτερου μισού δεν είναι η εικόνα του Ολυμπιακού και δικαιολογημένα η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ανησυχώ για την ομάδα μου, έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα απλά προσπαθώ να βρω τρόπους να κάνω τους αθλητές μου να τα δίνουν όλα. Θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν σύμφωνα με την αξία τους και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα το δω αυτό. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε στην Ελλάδα». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ