ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Αποδεικνύει πόσο τεράστιος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός...»

«Αποδεικνύει πόσο τεράστιος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός...»

Στο γεγονός ότι η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Προ Ρέκο ήταν τεράστια, αλλά θα πρέπει να κατακτήσει το Σάββατο το τρόπαιο για να έχει ουσία, στάθηκε ο Γιάννης Φουντούλης. Παράλληλα, ο Έλληνας περιφερειακός αναφέρθηκε στην παρουσία του Θρύλου στους τελικούς του Champions League τα τελευταία χρόνια και στο γεγονός ότι τα ονόματα των «ερυθρολεύκων» θα γραφτούν με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία της ομάδας, αν γίνει το back to back.

Συγκεκριμένα, ο Χιώτης μπομπέρ υπογράμμισε ότι: «Δεν το λέω για να το πω, το συζητούσαμε με τα παιδιά και το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε - σίγουρα είναι σπουδαία ομάδα η Ρέκο, όμως δεν φοβόμασταν κάτι από το παιχνίδι. Δυστυχώς ο τελικός είναι αύριο και όχι σήμερα . Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για αύριο. Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη για το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά εάν δεν πάρουμε το τρόπαιο θα είναι απλά μια νίκη.

Επίσης πρέπει να αποχαιρετήσουμε ένα Θρύλο του αθλήματος όπως πρέπει. Είναι ο τρίτος τελικός σε τέσσερα χρόνια και αποδεικνύει πόσο τεράστιος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Δείχνουμε πάθος, ψυχή και με ομαδικότητα κερδίζουμε αντιπάλους που στα χαρτιά είναι καλύτεροι. Ότι και να γίνει εάν κάνουμε «back2back», θα γραφτούν με ολόχρυσα γράμματα τα ονόματά μας στην ιστορία του Ολυμπιακού».


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ