Χαλάρωμα στην πισίνα πριν την τεράστια «μάχη»
Έτοιμος για τον μεγάλο τελικό του LEN Champions League είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 21:30 αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης θέλει να κάνει και φέτος ό,τι έκανε πέρσι κόντρα στην Προ Ρέκο. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά καλείται να ξεπεράσει και πάλι και τον ίδιο του τον εαυτό για να φτάσει σε άλλη μία τεράστια επιτυχία. Βέβαια, τεράστια επιτυχία είναι και εδώ που έχει φτάσει ήδη, ωστόσο όλοι θέλουν να κάνουν και το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον τελικό με τους Ούγγρους με ένα χαλάρωμα. Λογικό, άλλωστε, από τη στιγμή που (όλες οι ομάδες) έχουν ήδη δώσει δύο παιχνίδια μέσα σε διάστημα δύο ημερών και ετοιμάζονται για το τρίτο.
Καλή επιτυχία, μάγκες!









