ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή. Σε ευχαριστούμε, Γιόζιπ»

«Έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή. Σε ευχαριστούμε, Γιόζιπ»

Το τελευταίο παιχνίδι της τεράστιας καριέρας του έδωσε χθες ο Γιόζιπ Πάβιτς, φορώντας για τελευταία φορά το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Μπορεί το αποτέλεσμα στον τελικό του Champions League να μην ήταν ιδανικό, αλλά αυτό δεν αναιρεί την τεράστια καριέρα του Κροάτη τερματοφύλακα και αρχηγού του Ολυμπιακού, όπως και τη μοναδική προσφορά του στο σύλλογο.

Δεν γινόταν, λοιπόν, να μην ευχαριστήσει τον τεράστιο Πάβιτς ο Ολυμπιακός. Δείτε το συγκινητικό «αντίο» του Ερασιτέχνη σε έναν πολύ μεγάλο αθλητή: «Τέσσερα χρόνια από την ημέρα που σε καλωσορίσαμε στο σύλλογο μας, έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή... Τέσσερα χρόνια πριν υποδεχτήκαμε έναν παγκόσμιο, έναν κορυφαίο αθλητή! Στο διάστημα αυτό έγινες αναπόσπαστο και ξεχωριστό μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Μαζί σου πανηγυρίσαμε επιτυχίες και θριάμβους που καταχωρούνται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού! Πάνω από όλα θα σε θυμόμαστε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγάπη σου για το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο!

Σε ευχαριστούμε Γιόζιπ»!

View this post on Instagram

Τέσσερα χρόνια από την ημέρα που σε καλωσορίσαμε στο σύλλογο μας, έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή... Τέσσερα χρόνια πριν υποδεχτήκαμε έναν παγκόσμιο, έναν κορυφαίο αθλητή! Στο διάστημα αυτό έγινες αναπόσπαστο και ξεχωριστό μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Μαζί σου πανηγυρίσαμε επιτυχίες και θριάμβους που καταχωρούνται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού! Πάνω από όλα θα σε θυμόμαστε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγάπη σου για το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο! Σε ευχαριστούμε Γιόζιπ! #osfp #olympiacos #olympiacossfp #captain #pavic #JosipPavic #waterpolo

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ