ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεγάλε κόουτς!

Μεγάλε κόουτς!

Συνήθως οι περισσότεροι εστιάζουν στους αθλητές. Όχι αδίκως, μιας και αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Στον Ολυμπιακό, μεγάλος πρωταγωνιστής είναι και ο προπονητής του. Ο Θοδωρής Βλάχος οδήγησε το σύλλογο σε άλλη μία τελική φάση Champions League, σε άλλον έναν τελικό και είναι δεδομένο πως έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατάφερε να σηκώσει το 3ο Champions League και 2ο συνεχόμενο, ωστόσο δεν σημαίνει πως η χρονιά δεν είναι επιτυχημένη. Έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχοντας φτάσει στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αναμφίβολα η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο. Προφανώς και θα ήταν μαγική αν είχε έρθει και φέτος το ευρωπαϊκό.

Ο προπονητής του τμήματος Πόλο Ανδρών, λοιπόν, αποδεικνύει διαρκώς γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Δεν είναι απλό αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός, όταν έχει να ανταγωνιστεί τεράστια μεγέθη με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ. Τεράστιο μέγεθος, όμως, είναι και ο Ολυμπιακός. Και ο Θοδωρής Βλάχος έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του συλλόγου να γιγαντωθεί τόσο πολύ, σε σημείο που να ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο.

Μεγάλε κόουτς!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ