ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Ο Ολυμπιακός μεγαλουργεί με την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός μεγαλουργεί με την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σαρώνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Και δεν είναι ένα και δύο αυτά που έχουν φτάσει σε ευρωπαϊκό τελικό και αυτά που έχουν σηκώσει κιόλας την ευρωκούπα. Η χθεσινή παρουσία του τμήματος Πόλο Ανδρών σε άλλον έναν ευρωπαϊκό τελικό είναι άλλη μία επιβεβαίωση ότι οι «ερυθρόλευκοι» ανήκουν στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Και αυτή η επιτυχία έχει ξεκάθαρα την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιχάλη Κουντούρη. Και, φυσικά, του κόσμου.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι από την πρώτη μέρα δίπλα στον Ερασιτέχνη. Και στηρίζει όλα τα τμήματά του. Έμπρακτα, όχι στα λόγια. Το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε κάτι απλό τη συνεχόμενη παρουσία «ερυθρόλευκων» τμημάτων σε ευρωπαϊκούς τελικούς, δείχνει και το μέγεθος της τεράστιας επιτυχίας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του τα «ερυθρόλευκα» τμήματα και αυτά σαρώνουν. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σε κάνει πιο υπερήφανο από αυτό.

Φυσικά, όλες αυτές οι επιτυχίες έχουν και την υπογραφή του Μιχάλη Κουντούρη. Άλλωστε, επί διοίκησής του ο Ερασιτέχνης βγήκε από τη δύσκολη θέση που βρισκόταν λόγω χρεών, τακτοποίησε όλες τις οφειλές του και απογείωσε το σύλλογο. Ο «στρατηγός» οδηγεί τα τμήματα του Ολυμπιακού σε διαδοχικές επιτυχίες.

Επιπλέον, από κοντά είναι και ο κόσμος, ο οποίος στηρίζει όλα τα τμήματα. Φανταστείτε, δηλαδή, τι θα γινόταν αν διαθέταμε περισσότερες Κάρτες Μέλους και περισσότερες Κάρτες Φιλάθλου, χρήματα τα οποία πηγαίνουν προς την ενίσχυση όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη ώστε να φτάσουμε εμείς να καμαρώνουμε τις επιτυχίες τους.

Κοινώς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μπροστάρη, τον Μιχάλη Κουντούρη να διοικεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και, φυσικά, με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μας μεγαλουργεί.

Πόση υπερηφάνεια...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ