ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα παλέψει για την 5η θέση

Θα παλέψει για την 5η θέση

Παρότι η ψυχολογία ήταν στο... ναδίρ μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Ρωσία και την απώλεια του εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Ρίο, η εθνική Γυναικών βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και νίκησε στον πρώτο από τους δύο αγώνες κατάταξης τον Καναδά, με 12-10.

Οι διεθνείς πολίστριες θα έχουν τη Δευτέρα (14:45) την ευκαιρία για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, για την 5η θέση δηλαδή, με αντίπαλο την Ολλανδία. Τη διοργανώτρια του Προολυμπιακού που επίσης δεν τα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Ελληνίδες πολίστριες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και παρά τις πολλές απώλειες λόγω αποβολών βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν για δεύτερη φορά τον Καναδά σε αυτό το τουρνουά, δείχνοντας πως παραμένουν μια δυνατή ομάδα που από καθαρή ατυχία έχασε, μέσα από τα χέρια της, το εισιτήριο για το Ρίο!

Τα 8λεπτα: 3-2, 4-3, 4-3, 1-2.

Ελλάδα: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Ελευθεριάδου 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Μ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Κότσια, Μανωλιουδάκη 1, Ελ. Πλευρίτου 2, Ξενάκη 1, Χρ. Διαμαντοπούλου.

Καναδάς: Γκαντρόλτ, Αλόγκμπο 2, Μοντόν 1, Ράιτ, Μ. Έγκενς 2, Μακ Κι, Μπεκάζι 1, Κρεβιέ 3, Κρ. Έγκενς, Ρόμπινσον, Γελιζάροβα, Περάλτ 1, Κόλτερτζον.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Φινάλε με ήττα

    Φινάλε με ήττα

    Η Ελλάδα έχασε 9-7 από την Ολλανδία στο τελευταίο ματς του Προολυμπιακού και τερμάτισε 6η.

  • Για 4 δευτερόλεπτα...

    Για 4 δευτερόλεπτα...

    Η εθνική Γυναικών δεν θα πάει στο Ρίο! Δέχθηκε το 10-10 από τη Ρωσία στο 31:56. Στα πέναλτι ηττήθηκε 13-12!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ