ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κατέκτησε το World League η Σερβία του Μίτροβιτς!

Κατέκτησε το World League η Σερβία του Μίτροβιτς!

Το χρυσό μετάλλιο στην παγκόσμια διοργάνωση, World League, κατέκτησε η Εθνική Σερβίας του Στέφαν Μίτροβιτς. Του ενός εκ των τριών παικταράδων, δηλαδή, που έκανε δώρο στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του διεθνή περιφερειακού του Θρύλου επικράτησε με 12-11 της Κροατίας στον τελικό της διοργάνωσης. Θυμίζουμε, στην Κροατία αγωνίζονται οι άλλοι δύο παίκτες που έφερε στους «ερυθρόλευκους» ο ηγέτης του Θρύλου. Οι Μάρο Γιόκοβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, για την ακρίβεια.

Να σημειωθεί, ότι τόσο ο Μίτροβιτς, όσο και οι δύο Κροάτες σκόραραν από 1 γκολ στην αναμέτρηση, προσθέτοντας ένα ακόμη μετάλλιο στην τεράστια καριέρα τους.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 5-2, 1-3, 5-3

ΣΕΡΒΙΑ: Γκόικο Πιγιέτλοβιτς, Μάντιτς 4, Στογιάνοβιτς, Ραντζέλοβιτς, Τσουκ 1, Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς, Βίκο, Άλεξιτς, Γιάκσιτς 1, Φιλίποβιτς 4, Πρλαΐνοβιτς 1, Στέφαν Μίτροβιτς 1, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Μπίγιατς, Μπένιτς, Φάτοβιτς 2, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Βουκίτσεβιτς 5, Μπούσλιε 1, Μίλος, Βρλιτς 1, Σέτκα, Γκαρσία, Μάρτσελιτς.




 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ