ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Ο Ερασιτέχνης αποχαιρέτησε Μπούσλιε και Ομπράντοβιτς!

Ο Ερασιτέχνης αποχαιρέτησε Μπούσλιε και Ομπράντοβιτς!

Μακριά από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα τους τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Άντρο Μπούσλιε και Πάουλο Ομπράντοβιτς. Δύο παίκτες οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση πληθώρας τίτλων και στην ευρωπαϊκή καταξίωση.

Ο Ερασιτέχνης, λοιπόν, μέσω μίας συγκινητικής ανακοίνωσης, ευχαρίστησε θερμά, τόσο τον Κροάτη αμυντικό που θα συνεχίσει στην Προ Ρέκο, όσο και τον Κροάτη περιφερειακό που θα συνεχίσει στη Γιουγκ, για την προσφορά τους στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει δυο σπουδαίους πολίστες, παγκόσμιας κλάσης, τον Άντρο Μπούσλιε και τον Πάουλο Ομπράντοβιτς και τους εύχεται καλή συνέχεια στην σπουδαία καριέρα τους.

Αμφότεροι συνέβαλαν στην ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας πόλο Ανδρών με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League στη Γένοβα. Μαζί τους πανηγυρίσαμε  πολλές ακόμα σπουδαίες επιτυχίες και μεγάλες νίκες.

Φόρεσαν με υπερηφάνεια το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και υπηρέτησαν το σύλλογο, με τον οποίο δέθηκαν συναισθηματικά.

Άντρο και Πάουλο σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό!».

Όπως και να 'χει, θυμίζουμε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε δώρο στην ομάδα τρεις παικταράδες, τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, που θα ανεβάσουν κατακόρυφα επίπεδο την ομάδα, με το στόχο να είναι ξεκάθαρος. Να επιστρέψει και να μείνει ο Θρύλος στην κορυφή του Champions League.

View this post on Instagram

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει δυο σπουδαίους πολίστες, παγκόσμιας κλάσης, τον Άντρο Μπούσλιε και τον Πάουλο Ομπράντοβιτς και τους εύχεται καλή συνέχεια στην σπουδαία καριέρα τους. Αμφότεροι συνέβαλαν στην ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας πόλο Ανδρών με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League στη Γένοβα. Μαζί τους πανηγυρίσαμε  πολλές ακόμα σπουδαίες επιτυχίες και μεγάλες νίκες. Φόρεσαν με υπερηφάνεια το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και υπηρέτησαν το σύλλογο, με τον οποίο δέθηκαν συναισθηματικά. Άντρο και Πάουλο σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό! // Olympiacos says goodbye to two great world-class players, Andro Buslje and Paulo Obradovic, and wishes them good luck for their future careers. Both players contributed to the European success of the men’s water polo team with the winning of the Champions League in Genoa being the most important one. We also celebrated many great successes and victories with them. They wore the "red-white" cap with pride, helped the club and bonded with it. Andro and Paulo thank you for your great offer at Olympiacos! #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolomen #LENChampionsLeague #piraeus #AndroBuslje #PauloObradovic

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ