ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Τα πιο όμορφα χρόνια της καριέρας μου. Για πάντα Ολυμπιακός» (photo)

«Τα πιο όμορφα χρόνια της καριέρας μου. Για πάντα Ολυμπιακός» (photo)

Μπορεί ο Άντρο Μπούσλιε να συνεχίζει την καριέρα του στην Προ Ρέκο, ωστόσο η καρδιά του θα μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα που έμεινε τρία χρόνια, κατέκτησε τίτλους, είχε διακρίσεις και έγινε, χωρίς καμία υπερβολή, ένας από εμάς.

Ο Κροάτης αμυντικός, λοιπόν,  με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, μέσω των Social Media, αποχαιρέτησε τον Θρύλο, τόνισε ότι στον Πειραιά πέρασε τα τρία πιο όμορφα χρόνια της καριέρας του. Και συμπλήρωσε ότι ο κόσμος της ομάδας θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά του!

Συγκεκριμένα, ο Μπούσλιε ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram και έγραψε: «Σας ευχαριστώ για τα τρία πιο όμορφα χρόνια της καριέρας μου. Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη στήριξη όσο ήμουν στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και προπονητές μου, με τους οποίους έζησα όμορφες στιγμές! Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήταν δίπλα μας όπου κι αν παίζαμε σε όλη την Ευρώπη. Θα έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις μελλοντικές διοργανώσεις! Για πάντα Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του, στον Κροάτη αμυντικό απάντησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για πάντα στις καρδιές μας».

Δείτε την ανάρτηση του Μπούσλιε:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ