ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Βούλιαξαν" τον Εθνικό

Κάθε ματς που θα περνάει ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερα. Τα κορίτσια του Θρύλου στο ματς με τον Εθνικό απέδειξαν ότι είναι το αφεντικό και στον Πειραιά και στο ελληνικό πόλο, συντρίβοντας τις αντιπάλους του με 25-4! Τεράστια νίκη με διαφορά 21 γκολ απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Αυτό που θέλει να βλέπει ο Χάρης Παυλίδης από τις παίκτριες του, σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου, είναι η σοβαρότητα και η αγωνιστική πειθαρχία. Κάτι που κόντρα στον Εθνικό ήταν ορατό από το πρώτο έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κι αυτό που καλείται να «φτιάξει» ο Έλληνας τεχνικός το προσεχές διάστημα, είναι η καλή λειτουργία στην επίθεση. Στο σαββατιάτικο ματς τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Δεν ήταν μονάχα τα 25 γκολ. Ήταν ο τρόπος που έκαναν αυτό το ματς εύκολο!

Ήταν ο πλουραλισμός στην επίθεση, η καλή κυκλοφορία της μπάλας και η αποτελεσματικότητα. Όταν σε κάθε 8λεπτο οι «ερυθρόλευκες» σημειώνουν από 5 γκολ και πάνω, σίγουρα αυτό δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο. Και με «σύμμαχο» τον καιρό θα γίνονται όλο και καλύτερες, ώστε στα μέσα Νοέμβρη που θα έρθουν τα σημαντικά ματς, να παίξουν όπως πρέπει, πρώτα κόντρα στη Βουλιαγμένη και μετά στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Ιμπέρια.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 6-1, 8-1, 5-1.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ασημάκη 5, Μπιανκόνι 5, Μ. Πλευρίτου 3, Ε. Πλευρίτου 3,  Β. Πλευρίτου 3, Σώρα 2,  Αβραμίδου 2, Έμολο 1, Ελευθεριάδου 1, Τετζαλίδου, Μανωλιουδάκη, Δουρέκα, Λογοθέτη, Σταματοπούλου.

Εθνικός: Λεοντσίνη, Βασίλα 1, Ζέκου 1, Καλογεράκου 1, Φραγκουδάκη 1, Κουντούρη, Χατζηκυριακάκη, Μπισμίτα, Πάτερου, Πέττα, Γκούζουλα, Κουκουβιτάκη, Δουρέκα, Τζήμα, Εξαρχάκου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ