ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Σημασία έχει η νίκη»

«Σημασία έχει η νίκη»

Στη σημασία της νίκης κόντρα στη Σίντεζ Καζάν εστίασε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς στην έδρα του, έδειξε αγχωμένος.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας πόλο Ανδρών του Θρύλου, ανέφερε ότι: «Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι αφού οι Ρώσοι είναι σκληρή ομάδα, με πολλούς καλούς και διεθνείς παίκτες. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά, μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έδειξε λίγο αγχωμένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εκτός έδρας ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα.

Επιθετικά ξεκινήσαμε καλά, είχαμε εύκολα γκολ και απ’ έξω και στον παίκτη παραπάνω αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού με απερίσκεπτες ενέργειες σπαταλήσαμε πολλά παραπάνω. Η άμυνά μας βελτιώθηκε αλλά η επίθεσή μας έμεινε εκεί. Πιστεύω όμως ότι σημασία έχει η νίκη. Ακόμα μια μέσα στην έδρα μας και δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βελτιωθεί και μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ