ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Στο τέλος έπαιξαν σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα»

«Στο τέλος έπαιξαν σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα»

Στο γεγονός ότι στο φινάλε του ματς με τη Γιαντράν Χέρτσεκ Νόβι, οι παίκτες του έπαιξαν σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα και πήραν τη νίκη, που είναι αυτό που μετράει, στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, τόνισε ότι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί στο τέλος μπόρεσαν και έπαιξαν σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα, τη στιγμή που όλα είχαν γυρίσει εναντίον τους. Καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη, γιατί στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πολύ νευρικοί, με πολλά χαμένα σουτ και λάθη. Είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο εύκολα αλλά δεν το κάναμε.

Σε 14 προσπάθειες σε παίκτη παραπάνω πετύχαμε έξι γκολ που είναι κακό ποσοστό για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η εικόνα του παιχνιδιού. Η πίεση ήταν στην πλευρά μας και εκεί παίξαμε ένα οκτάλεπτο όπου βρήκαμε το σθένος να κάνουμε τις φάσεις που θα μας δώσουν τη νίκη. Το πετύχαμε και αυτό έχει σημασία. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, ώστε στη συνέχεια να έχουμε καλύτερη απόδοση».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ