ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δεν γινόταν να χάσουμε με τον κόσμο μας. Τον θέλουμε και αύριο»

«Δεν γινόταν να χάσουμε με τον κόσμο μας. Τον θέλουμε και αύριο»

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελευθερία Πλευρίτου στο παιχνίδι με τη Ντουναϊσβάρος, σκοράροντας 3 κομβικής σημασίας γκολ.

Σε δηλώσεις της με τη λήξη του ματς, λοιπόν, η Ελληνίδα περιφερειακός της ομάδας πόλο Γυναικών του Θρύλου, τόνισε ότι: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στη Ντουναϊσβάρος η οποία είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες του ομίλου. Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν μπροστά στο σκορ, παίξαμε συγκεντρωμένα και σοβαρά ακολουθώντας το σύστημα. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και παίζοντας στο σπίτι μας με τον κόσμο μας να μας υποστηρίζει δεν γινόταν να χάσουμε.

Ποιοτικά η ομάδα μας ήταν καλύτερη, φέραμε τη νίκη όμως βάζουμε το κεφάλι κάτω  ξανά αφού σε λίγες ώρες παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την πρωτιά στον όμιλο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο ο οποίος μας βοήθησε σήμερα και αύριο που είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι σχετικά νωρίς ο αγώνας όμως τους θέλουμε στο πλευρό μας γιατί μας βοηθάνε πάντα πάρα πολύ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ