ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να υπερασπιστούμε τον τίτλο"

Πέρσι κατέκτησε με τον Ολυμπιακό την κορυφή της Ευρώπης, φέτος θέλει να το επαναλάβει. Ο λόγος για τον Χάρη Παυλίδη που τα τελευταία δύο χρόνια έχει ήδη τρία ευρωπαϊκά τρόπαια με τον Ολυμπιακό (LEN TROPHY 2014, LEN EUROLEAGUE 2015, LEN SUPER CUP 2015) και θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμα.

Με τον Έλληνα τεχνικό να σχολιάζει στη συνέντευξη Τύπου για το Final-4 της διοργάνωσης ότι "Όλες οι ομάδες έρχονται με τον ίδιο στόχο. Εμείς σαν Πρωταθλητές Ευρώπης ήρθαμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο ημιτελικός και έχει χαρακτήρα τελικού για εμάς. Έτσι το βλέπουμε αυτό το ματς και αν κερδίσουμε θα σκεφτούμε τον αντίπαλό μας την επόμενη ημέρα. Είναι πάρα πολύ ισοδύναμες οι 4 ομάδες πλέον.

Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν οι περσινές διαφορές όπου ο Ολυμπιακός και η Σαμπαντέλ ήταν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω των Εθνικών ομάδων, γεγονός που επηρέασε τα σωματεία και τις προπονήσεις. Εμείς σαν ομάδα ξέχωρα από την Τετζαλίδου που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, οι υπόλοιπες αθλήτριες μας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αν παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Είναι πολύ πιθανό αυτό, να παρουσιαστούμε όπως περιμένω, με βάση αυτά που βλέπω στις προπονήσεις, αν και μας λείπει ο ρυθμός από την απουσία αγώνων το τελευταίων διάστημα. Αυτή είναι η μόνη μου ανησυχία, αν θα μπούμε κατευθείαν στον ρυθμό του αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθεί να δώσει συνέχεια υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πανέτοιμες για τον ημιτελικό

    Πανέτοιμες για τον ημιτελικό

    Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την Παρασκευή το βράδυ την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο (14:30, live στο redking.gr) ματς με την UVSE

  • "Με συγκέντρωση, ξανά στον τελικό"

    Η αρχηγός των υπέρ-πρωταθλητριών Ευρώπης, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, σημείωσε ότι "κλειδί" θα είναι η συγκέντρωση.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ