Γελάει ο κόσμος με την ΕΡΤ
Είναι τρομερό αυτό που κάνει η ΕΡΤ κάθε φορά στα ερασιτεχνικά αθλήματα.
Έχει αναλάβει να καλύπτει τηλεοπτικά αθλήματα όπως είναι το πόλο, αλλά όπως φαίνεται η αξιολόγησή τους στους αγώνες είναι αστεία.
Τώρα αποφάσισε η ΕΡΤ να μη δείξει ούτε το ματς του δεύτερου γύρου πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο πόλο ανδρών! Κάτι το οποίο είχε κάνει και στον πρώτο γύρο.
Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 20:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά. Όμως η ΕΡΤ αποφάσισε να μην το καλύψει τηλεοπτικά και να δείξει την επόμενη ημέρα το Σάββατο τον αγώνα Παλαιό Φάληρο-Πανιώνιος!
Τρομερά πράγματα...
Και να φανταστεί κανείς πως το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο πόλο μεταφέρθηκε για την Παρασκευή εξαιτίας του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Ξάνθη στο Καραϊσκάκη.
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει για να πειστεί η ΕΡΤ πως είναι ένα ματς το οποίο θα παρακολουθήσει κόσμος και θα έχει ενδιαφέρον;









