ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ομάδα που τη ζηλεύουν πολλοί. Το αφιερώνω στα 21 θύματα της Θύρας 7»

«Ομάδα που τη ζηλεύουν πολλοί. Το αφιερώνω στα 21 θύματα της Θύρας 7»

Πανευτυχής είναι ο Θοδωρής Βλάχος με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό για 21η φορά. Και έκανε δηλώσεις που λένε πολλά, ενώ το αφιέρωσε στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. «Αυτή τη στιγμή και ενώ έχουμε κατακτήσει το 21ο Κύπελλο και εγώ προσωπικά το 7ο, θέλω να το αφιερώσω στα 21 θύματα της Θύρας 7. Εμείς θυμόμαστε πάντα αυτά τα παιδιά τα οποία χάθηκαν για τον Ολυμπιακό.

Και η κούπα, ξανά, ήρθε στον Πειραιά! Αυτοκράτορας!

Από κει και πέρα τα 9 τελευταία χρόνια από το 2011 και μετά, από τη στιγμή που επιλέχθηκα να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού από τη διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη πιστεύω ότι βήμα-βήμα καταφέραμε να κυριαρχήσουμε ξανά στην Ελλάδα και φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Όλοι μαζί, παίκτες, διοίκηση και κόσμος έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που τη ζηλεύουν πολλοί και αυτή η ομάδα έχει καταρρίψει πάρα πολλά ρεκόρ.

Γράφει ιστορία ο κόουτς!

Τώρα από ‘κει και πέρα παρασύρομαι και εγώ από αυτές τις επιτυχίες. Είναι ένα ρεκόρ δικό μου αυτά τα 7 Κύπελλα αλλά το οφείλω κυρίως στο ότι είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι στο τέλος από τη στιγμή που είσαι μέλος σε μια τέτοια αυτά, αυτά που εισπράττεις από τον Ολυμπιακό, είναι πιο πολλά από αυτά που του έχεις προσφέρει», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ