ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα βλέμματα στο Έγκερ

Τα βλέμματα στο Έγκερ
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Ο Θρύλος μπορεί να κάνει πρόωρη... Ανάσταση το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λίγο πριν τις 22:00! Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων στην 9η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League, μπορεί να του δώσει από απόψε, οριστικά, την 1η θέση. Δηλαδή την απευθείας πρόκριση για τον ημιτελικό του Final-6 στη Βουδαπέστη.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το ματς στο Παπαστράτειο και ο Ολυμπιακός νίκησε την Σπαντάου, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο Έγκερ. Στην ουγγρική πόλη που βρίσκεται στο βόρειο-ανατολικό τμήμα της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης. Και θα περιμένει το αποτέλεσμα στο ματς της Έγκερ με την Πριμόριε.

Ο Θρύλος θα ήθελε να μην νικήσουν οι Ούγγροι. Αυτός ο συνδυασμός, η νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός και η μη νίκη της Έγκερ κόντρα στην ομάδα από τη Ριέκα, θα δώσει από απόψε στους νταμπλούχους Ελλάδας, και μαθηματικά, την πρωτιά στον όμιλο. Δηλαδή το απευθείας το εισιτήριο για την 4άδα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Πασχαλιάτικο

  Πασχαλιάτικο "δώρο"

  Η Πριμόριε πήρε ισοπαλία 12-12 στην Ουγγαρία από την Έγκερ, αποτέλεσμα που ήθελε ο Θρύλος.

 • Πρώτος ο Θρύλος!

  Πρώτος ο Θρύλος!

  Η Έγκερ δεν νίκησε την Πριμόριε και ο Ολυμπιακός πάει απευθείας στον ημιτελικό του Final-6.

 • Συγκέντρωση 32 λεπτά!

  Συγκέντρωση 32 λεπτά!

  Οι "ερυθρόλευκοι" δεν ξεχνούν το α’ ματς. Σήμερα χρειάζονται καθαρό μυαλό, δυνατή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ