ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Μάχη μαζί με τον κόσμο!"

Η πρόκριση ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική κι αυτή έγινε το καθοριστικό βήμα για την πρωτιά. Και τώρα τι μένει; Να εξασφαλίσει και μαθηματικά ο Ολυμπιακός την 1η θέση. Αρκεί να μην ηττηθεί από την Έγκερ στο τελευταίο ματς, στο Παπαστράτειο!

Με τον Θοδωρή Βλάχο μετά τη μεγάλη νίκη με την Σπαντάου να εξηγεί ότι το ματς με τους Ούγγρους είναι ο... προημιτελικός του Θρύλου. Παράλληλα μίλησε με θερμά λόγια για τη στήριξη από τον κόσμο που θα δώσει βροντερό παρών στη Βουδαπέστη.

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι "Το παιχνίδι πριν ξεκινήσει ήταν φαινομενικά κερδισμένο για τον Ολυμπιακό, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Εμείς έτσι το αντιμετωπίσαμε, σαν ένα μεγάλο παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα. Έτσι καταφέραμε μετά το πρώτο νευρικό ξεκίνημα που είχαμε, να επιβάλουμε το ρυθμό μας, σε ένα κολυμβητήριο που μια τέτοια ημέρα είχε πάρα πολύ κόσμο".

Και συνέχισε, λέγοντας πως "Ένας κόσμος που μας παρότρυνε για πιο καλή απόδοση. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Έγκερ όπου μια νίκη θα μας δώσει απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό. Άρα επί της ουσίας η αναμέτρηση αυτή είναι… προημιτελικός. Ο κόσμος ευχαριστιέται το παιχνίδι μας και το πάθος με το οποίο παίζουμε.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, δίνει πάντα βροντερό παρών στις μεγάλες διοργανώσεις, όχι μόνο στο πόλο αλλά και σε άλλα αθλήματα. Το γεγονός ότι θα βρίσκεται και στη Βουδαπέστη είναι για εμάς πολύ σημαντικό γιατί θα δώσουμε μαζί τη μάχη".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Με ένα όνειρο τρελό..."

    Το σχόλιο του Θοδωρή Βλάχου για το Final-6 στη Βουδαπέστη. Στην πόλη που ο Θρύλος ανέβηκε, το 2002, στον ευρωπαϊκό θρόνο και τώρα... επιστρέφει!

  • "Η άμυνά μας το... κλειδί"

    Ο Άγγελος Βλαχόπουλος αναφέρθηκε στο μεγάλο "όπλο" του Ολυμπιακού στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ