ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστροφή στη δράση με φόντο το νταμπλ!

Επιστροφή στη δράση με φόντο το νταμπλ!

Στην αγωνιστική δράση και την κανονικότητα, έπειτα από ένα διάστημα διακοπής 3,5 μηνών λόγω κορονοϊού, επιστρέφει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (26/6, 21:00), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο Κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος», για τη 2η αγωνιστική της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος. Ρίχνονται, λοιπόν, και πάλι στη «μάχη» της διεκδίκησης του 11ου πρωταθλήματος και 7ου διαδοχικού, ενώ θα ακολουθήσει το διήμερο 17-18 Ιουλίου το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ!

Την Κυριακή (28/6), η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα έχει ρεπό και την Τρίτη (30/6) θα φιλοξενήσει τη Βουλιαγμένη, στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η Γ’ φάση ολοκληρώνεται την Πέμπτη (2/7) με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου και οι τελικοί που θα κριθούν στις δυο νίκες θα διεξαχθούν 5 και 7 Ιουλίου (αν χρειαστεί 3ος τελικός θα διεξαχθεί στις 8/7).

Να σημειωθεί, ότι η προετοιμασία ττου Θρύλου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (25/6) με διπλή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά και το Παπαστράτειο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Χάρη Παυλίδη, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ