ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλή πρόκριση στα ημιτελικά για Έφηβους και Νεανίδες

Διπλή πρόκριση στα ημιτελικά για Έφηβους και Νεανίδες

Την πρόκριση στα ημιτελικά των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων πήραν τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού και εκεί, το πρωί της Κυριακής, θα αντιμετωπίσουν τη Βουλιαγμένη.

Οι Έφηβοι επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι 14-8 του Παναθηναϊκού, πήραν την πρωτιά στον Β’ Όμιλο και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί, θα αντιμετωπίσουν το ΝΟ Βουλιαγμένης στον δεύτερο ημιτελικό. Ο πρώτος είναι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Οι ημιτελικοί θα γίνουν το πρωί της Κυριακής (2/8) στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και οι νικητές θα αγωνιστούν το απόγευμα στον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει των πρωταθλητή Ελλάδας Εφήβων 2020.

Οι Νεανίδες επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι 29-5 τον ΓΣ Περιστερίου και πήραν τη δεύτερη θέση στον Α’ Όμιλο που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Περιστερίου. Στον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσουν τη Βουλιαγμένη, ενώ ο άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα στο Νηρέα Χαλανδρίου και τον Εθνικό Πειραιά. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν το πρωί της Κυριακής (2/8) στο Κολυμβητήριο Περιστερίου. Οι νικητές θα παίξουν το απόγευμα, επίσης στο Περιστέρι, στον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων 2020.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ