ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δήλωσε συμμετοχή ο Θρύλος στην Ευρώπη!

Δήλωσε συμμετοχή ο Θρύλος στην Ευρώπη!
Book Small Mobile

Μετά από αρκετή σκέψη και ώριμη απόφαση ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στην Ευρώπη στο πόλο, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν τη σεζόν 2020-21 στις διοργανώσεις της LEN στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος τα ζύγισε όλα τα ζητήματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι διαφορετική από άλλες χρονιές εξαιτίας των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει παγκοσμίως ο κορονοϊός.

Η διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση με δεδομένο ότι οι αγώνες θα γίνουν με το νέο έτος και συγκεκριμένα το Φεβρουάριο, επομένως θα έχει το χρονικό περιθώριο να επανεκτίμησει τα επιδημιολογικα δεδομένα.

Παρόλα αυτά όμως ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ευρώπη και να συνεχίσει τις τεράστιες διακρίσεις του και έξω από την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η διοργανώτρια αρχή, LEN, από την πλευρά της πίεσε με τον τρόπο της τον Ολυμπιακό να πάρει την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή. Διότι η LEN δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει από τις διοργανώσεις της δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες ο Ολυμπιακός έχει μία συνεχή παρουσία στους μεγάλους τελικούς, έχοντας κατακτήσει και ευρωπαϊκά τρόπαια αυτά τα χρόνια. Οπότε και η LEN ήθελε τον Θρύλο στις διοργανώσεις της για να διατηρήσει την αίγλη των αγώνων.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και το χρονικό περιθώριο. Διότι με το νέο φορμάτ των διοργανώσεων οι άντρες θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους το Δεκέμβριο. Και μάλιστα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας τον Μάρτιο, έχοντας μία πιθανότητα αυτό να συμβεί το Δεκέμβριο. Όπως και να έχει σίγουρα θα υπάρχουν λιγότερα ταξίδια στο εξωτερικό, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Από την άλλη οι γυναίκες έτσι και αλλιώς αρχίζουν τις υποχρεώσεις το νέο έτος, τον Φεβρουάριο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ