ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι μετρ της προπαγάνδας...

Οι μετρ της προπαγάνδας...

Αδέσμευτη, αντικειμενική ανεξάρτητη δημοσιογραφία εν έτη 2016... Βγαίνει ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Λούδης, μετά τον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό στο Λαιμό και λέει ότι θεωρεί τους Πειραιώτες  ως φαβορί για την κατάκτηση του Champions League στο πόλο ανδρών.

Διαβάστε τη δήλωση του πριν συνεχίσουμε. Τόνισε πως "Προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλύτερη. Οι παίκτες μου έδωσαν το 100%. Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τεράστια απώλεια του Χρήστου και πολύ αυστηρή απόφαση των διαιτητών να στερηθεί η ομάδα τον καλύτερό της παίκτη και αρχηγό της Εθνικής ομάδα. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να σφυρίζουν το ίδιο και για τις δύο ομάδες. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν επηρέασε κάτι στον αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια ομάδα που για μένα θεωρώ ότι είναι φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ".

Και τώρα μαντέψτε ποιος ήταν ο τίτλος που συνόδευσε το άρθρο με τη δήλωση του στο site που έχει στο... dna του μόνο την... αλήθεια ή όση... αντέχουν! Μα φυσικά ότι "Οι διαιτητές θα έπρεπε να σφυρίζουν το ίδιο και για τους δύο".

Έχει πει δηλαδή ο Έλληνας προπονητής ότι θεωρεί ως φαβορί τον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή κούπα, έχει χαρακτηρίσει ως καλύτερη ομάδα το Θρύλο και έχει τονίσει ότι σε καμία περίπτωση η απόφαση των διαιτητών δεν επηρέασε κάτι στον αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού! Εάν διαβάσετε ή ακούσετε τις δηλώσεις του, αυτό λέει...

Το πιο ενδιαφέρον στην ιστορία, όμως, είναι πως εκτός από τον τίτλο, μέσα στο κείμενο απλά αναφέρουν τη φράση του Λούδη περί διαιτησίας. Δεν την αναλύουν, δεν "εξηγούν" πού αδικήθηκε ο ΝΟΒ, τίποτα... Το πιθανότερο είναι πώς δεν είδαν το ματς, αλλά άκουσαν μια δήλωση. Η οποία "χτυπάει" τον Ολυμπιακό, άρα είναι ό,τι πρέπει για το δικό τους "σκεπτικό"!

Αυτό, όμως, δεν τους κάνει, δεν είναι το... στιλ τους. Μαθημένοι να παρουσιάζουν με συγκεκριμένο τρόπο μια είδηση, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων. Η τακτική είναι γνωστή. Ρίχνουν όλη την ώρα "λάσπη" και σου λένε, κάτι μπορεί να πιάσει... τόπο από την προσπάθειά τους, κάτι μπορεί να μείνει στο αναγνωστικό κοινό!

Γιατί όλο και κάποιος θα "τσιμπήσει" και θα νομίζει ότι ο Ολυμπιακός, που απέχει έτη φωτός από τις υπόλοιπες ομάδες και στο Ελληνικό πόλο, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη, ευνοήθηκε για να περάσει από το Λαιμό!

Ο Ολυμπιακός... που βρίσκεται ήδη στον ημιτελικό του Final-6 και αποτελεί αυτόματα τη μια από τις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης... Με κάτι τέτοιες... τακτικές, ο "μάγος" της προπαγάνδας Γκέμπελς είχε καταφέρει να πείσει πολλούς Γερμανούς ότι στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ήταν οι... αμυνόμενοι!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το άλλο Σάββατο, το πρώτο!

    Το άλλο Σάββατο, το πρώτο!

    Η αρχή για το ανδρικό πόλο στις 21 Μαΐου στο Παπαστράτειο. Γιατί θα έχει και συνέχεια...

  • Τη βούλιαξε στο Λαιμό!

    Τη βούλιαξε στο Λαιμό!

    Ο Θρύλος έκανε το 2-0 με το ΝΟΒ και το Σάββατο σηκώνει το 30ό του πρωτάθλημα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ