ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν τα κατάφερε ο Θρύλος κόντρα στη Μαρσέιγ

Δεν τα κατάφερε ο Θρύλος κόντρα στη Μαρσέιγ

Την ήττα με 9-8 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Μαρσέιγ, όμως συνεχίζει να έχει ελπίδες για την πρόκριση που οδηγεί στην οκτάδα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, αντιμετωπίζει πιο έτοιμες ομάδες, αφού εδώ και 4 μήνες το εγχώριο πρωτάθλημα έχει διακοπεί.

Η αγωνιστική απραξία είναι κάτι που σίγουρα επηρεάζει τον Ολυμπιακό, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και ο Μουρίκης. 

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι όσον αφορά την άμυνα, όμως δυσκολευόταν πολύ να βρει το δρόμο προς το αντίπαλο τέρμα. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα όμως στη δεύτερη, οι Γάλλοι βρήκαν τρία γρήγορα τέρματα και πήραν κεφάλι στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει σύντομα σε 3-2, ενώ δεν άργησαν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία.

Στη συνέχεια το παιχνίδι πήγαινε στο γκολ και είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων. Η ομάδα του Πειραιά λύγισε στην τελευταία περίοδο και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση, όμως ενδέχεται να έχει μπλεξίματα, αφού τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα. 

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 4-3, 3-4, 2-1.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Λάζοβιτς, Τσούτσκοβιτς, Βαν Πεπερστραέτε, Σπάιτς 2, Πρλαϊνοβιτς 1, Βερνό 1, Κρούσιλατ, Ντούρντιτς 1, Όλιβον, Κοβάτσεβιτς 1, Βουκίτσεβιτς 2, Καμαράσα 1, Χοβχανισιάν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Ντάουμπε 2, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 3, Γαλανόπουλος.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ