ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ραντεβού με το πεπρωμένο του! (photo+video)

Ραντεβού με το πεπρωμένο του! (photo+video)

Ώρα Ευρώπης 21:15! Ώρα κούπας, για την ομάδα πόλο Γυναικών, ώρα θριάμβου, για τον ΟΣΦΠ! Απέναντι στην Ντουναϊσβάρος, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε την ύστατη μάχη στη LEN Euroleague. Και έχει ραντεβού με την ιστορία! Ραντεβού με το πεπρωμένο του! Ραντεβού με το δεύτερο ευρωπαϊκό του! Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία. Συνεχίζει να κρατά ψηλά όλη την Ελλάδα, σε όλα τα αθλήματα, δίχως να κάνει… εκπτώσεις! Σε αντίθεση με τους «απέναντι», που στη χάση και στη φέξη ρίχνουν καμιά… φωτοβολίδα, η οποία σβήνει αμέσως, ο Ολυμπιακός είναι σταθερά ΕΔΩ. Είναι σταθερά παρών, στους κορυφαίους της Ευρώπης. Και μάχεται για τίτλους και διακρίσεις!

Και αυτό κάνει και απόψε! Λίγη ώρα μετά την -και φέτος- ιδιαίτερη Ανάσταση, ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει, ολοκληρωτικά, όλα τα προβλήματα, τα οποία συσσώρευσε γύρω του η πανδημία… Να σταθεί με το κεφάλι ψηλά και με τα χέρια υψωμένα, στον ουρανό της Βουδαπέστης, να κρατούν την κούπα της Ευρωλίγκας! Απέναντι στην Ντουναϊσβάρος, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε την ύστατη μάχη στη LEN Euroleague. Και έχει ραντεβού με το πεπρωμένο του…

 

 

** Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του onetv.gr και μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming μέσα από το redking.gr.

 

 

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ΟΣΦΠ στο Facebook.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ