ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμη να γράψει ιστορία η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού! (video)

Έτοιμη να γράψει ιστορία η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού! (video)

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που επικράτησε χθες με 9- 8 επί της Ούιπεστ, θα διεκδικήσει το τρόπαιο της EuroLeague στον αποψινό τελικό κόντρα στην Ντουναϊσβάρος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση ζωντανά από το one channel στις 21:15.

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που θα αντιμετωπίσει απόψε την Ντουναισβάρος από την Ουγγαρία στον τελικό της Euro League, στη Βουδαπέστη στην αναμέτρηση που θα μεταδώσει ζωντανά στις εννέα και τέταρτο το ONE CHANNEL. Στον χθεσινό ημιτελικό με όπλο την άμυνα σε καθοριστικά σημεία του αγώνα και κατάθεση ψυχής κέρδισε την οικοδέσποινα, πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Ούιπεστ με 9-8.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κόντρα στην Ντουναϊσβάρος θα επιδιώξουν να σηκώσουν το δεύτερο κύπελλο πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου και 4ο ευρωπαϊκό τίτλο, σε μια σεζόν που ήδη έχουν κάνει την υπέρβαση, με την ομάδα να αποτελείται από ένα αμιγώς ελληνικό ρόστερ.

Η Ντουναισβάρος επικράτησε στον ημιτελικό της ρωσικής Ουραλότσκα με 15-14 στα πέναλτι, ενώ για τον Ολυμπιακό αυτός θα είναι ο 9ος τελικός, με την ελπίδα ότι θα βαφτεί στα ερυθρόλευκα.

 

 

Πηγή: megatv.com

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ