ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παυλίδης: «Τα ίδια για κολυμβητήριο…»

Παυλίδης: «Τα ίδια για κολυμβητήριο…»

Ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας πόλο Γυναικών του Θρύλου, ευχαρίστησε Μαρινάκη-Κουντούρη-κόσμο, για την απέραντη στήριξη που προσφέρουν στην ομάδα και σε όλο τον Σύλλογο και εξέφρασε το παράπονό του… Για την έλλειψη εγκαταστάσεων σε μια ομάδα, η οποία αξίζει να έχει… τα πάντα!

«Κάθε φορά τα τελευταία 10 χρόνια κουβεντιάζουμε το ίδιο πράγμα. Έχει κουράσει όλο αυτό. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν πιστεύω πως θα γίνει. Από το 2014 ακούμε την ίδια κουβέντα. Μακάρι να βγω ψεύτης, γιατί αν φτιαχτεί θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας», είπε κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Βουδαπέστη, ο προπονητής του Θρύλου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη, για όλη τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα. Όπως και τους οπαδούς, που από το υστέρημά τους, συνεισφέρουν για να είναι ο Ερασιτέχνης ψηλά…

«Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη, ειδικά για τη μετάδοση του ματς, καθώς θα ήταν κρίμα να μην δει κανείς την προσπάθειά μας. Τον πρόεδρό μας κ. Κουντούρη που μας δήλωσε στην Ευρώπη και φυσικά τον «ανώνυμο» Ολυμπιακό φίλαθλο που με το υστέρημά του βοηθάει τον σύλλογο και τα ερασιτεχνικά τμήματα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ