ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Θα δούμε την επόμενη...»

«Θα δούμε την επόμενη...»
Book Small Mobile

Για τη νίκη με τη Μαρσέιγ και την επόμενη χρονιά μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος. Στάθηκε στη γενικότερη παρουσία των παικτών του και τόνισε πως έστω και στο τέλος, έβγαλαν χαρακτήρα κόντρα στη γαλλική ομάδα. «Στο τέλος αποφασίσαμε να απολαύσουμε ένα παιχνίδι εδώ στο Βελιγράδι. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θέλω να είμαι δίκαιος με τους παίκτες μου. Κάναμε ό,τι  οργανώσαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Κερδίσαμε όλους τους εγχώριους τίτλους και ήρθαμε εδώ στο Βελιγράδι.

Ξέρω ότι αυτή η ομάδα με 9 νέους παίκτες προφανώς θα ήταν δύσκολο να κάνει κάτι σπουδαίο εδώ αλλά με τον τρόπο που παίξαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν ικανοποιημένοι γιατί δεν παλέψαμε καθόλου. Στο τελευταίο παιχνίδι το οποίο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αποφασίσαμε να δείξουμε το χαρακτήρα μας. Να παρουσιάσουμε κάτι, να νιώσουμε το παιχνίδι και να δείξουμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στον κόσμο κάτι.

Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση αλλά και από τις εμφανίσεις μας στη διάρκεια αυτής της σεζόν. Η σεζόν συνεχίζεται και θα δούμε την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ