ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξενάκη για τη μεταγραφή: «Ήρθα στον εν ενεργεία Πρωταθλητή Ευρώπης!»

Ξενάκη για τη μεταγραφή: «Ήρθα στον εν ενεργεία Πρωταθλητή Ευρώπης!»
Book Small Mobile

Ενθουσιασμένη είναι η διεθνής φουνταριστή, Έλενα Ξενάκη, για την έλευσή της στο λιμάνι και τον Θρύλο! Η διεθνής πολίστρια υπέγραψε στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει εδώ την καριέρα της, δηλώνοντας έτοιμη για μεγάλα πράγματα!

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Έλενα Ξενάκη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε μια ομάδα της οποίας οι στόχοι είναι οι ψηλότεροι δυνατοί. Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του την συντριπτική πλειοψηφία της εθνικής ομάδας και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι o εν ενέργεια πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό, σε συνδυασμό με το νεανικό  σύνολο της ομάδας, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τα επόμενα χρόνια όσον αφορά την διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Από την πλευρά μου ήθελα να είμαι μέρος αυτού του εξαιρετικού πρότζεκτ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τρόπαια και να φανώ αντάξια των προσδοκιών. Θεωρώ μεγάλη τιμή για εμένα ως αθλήτρια το να με διεκδικεί ο πρωταθλητής Ευρώπης και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον προπονητή κ. Χάρη Παυλίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ