ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάγκες! Το μισό πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

Μάγκες! Το μισό πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πυρόπληκτους
Book Small Mobile

Σε τέτοιες στιγμές είναι που καταλαβαίνει κανείς το ήθος των ανθρώπων!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να δώσει 200.000 ευρώ πριμ στην Εθνική ομάδα πόλο, για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Μία τεράστια κίνηση με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να δείχνει πως είναι δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Από την πλευρά τους οι αθλητές της Εθνικής ομάδας, με δήλωση του αρχηγού Γιάννη Φουντούλη, αποφάσισαν να δώσουν το μισό πριμ στους πυρόπληκτους για να δώσουν τη δική τους βοήθεια στους συνανθρώπους μας οι οποίοι περνούν δύσκολες στιγμές:

«Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους"».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ