ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλοι δίπλα στον ιστορικό Ερασιτέχνη!

Όλοι δίπλα στον ιστορικό Ερασιτέχνη!
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Η ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου του 2021 είναι πλέον ιστορική! Είναι μία ημερομηνία η οποία δεν θα ξεχαστεί ποτέ, γιατί τέλος η ιστορία έγραψε! Είναι η ημέρα στην οποία ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει το δικό του κολυμβητήριο.

Ένα θέμα το οποίο συζητιέται εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό, τόσο από τους αρμόδιους όσο και από τον κόσμο του. Διότι έχει ομάδες στο πόλο με τεράστιες επιτυχίες σε όλη την Ευρώπη, χωρίς όμως να έχουν το δικό τους γήπεδο. Τώρα όμως αυτό αλλάζει, μπαίνει ο Ολυμπιακός σε μία νέα εποχή, στην εποχή με το δικό του σπίτι τα ιστορικά τμήματα ανδρών και γυναικών στο πόλο!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει καταφέρει κάτι μεγάλο, κάτι τεράστιο με την ανακοίνωση που βγήκε. Μία ιστορική ανακοίνωση και αν κάποιοι τώρα δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της κίνησης αυτής, θα το καταλάβουν όταν θα βλέπουν τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο σπίτι του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μεγάλος εγγυητής όλης αυτής της κίνησης και δείχνει για μία ακόμη φορά έμπραγκτα πως είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη. Δίπλα στη ναυαρχίδα του συλλόγου! Με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, να ακολουθεί και να πετυχαίνει κάτι το οποίο είχε βάλει ως στόχο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε αυτό το δύσκολο έργο. Μπορεί ο κόσμος να νομίζει πως είναι όλα ρόδινα, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.

Έχει περάσει ο Ερασιτέχνης από πολλά εμπόδια, όμως ο Μιχάλης Κουντούρης, με τη συνεχόμενη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατάφερε ο Ολυμπιακός να τα ξεπεράσει. Να γίνει ο κυρίαρχος σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα, να σηκώσει ευρωπαϊκές κούπες, να κάνει υπερδυνάμεις της Ευρώπης να «λυγίζουν» μπροστά του!

Ήρθαν και άλλα εμπόδια, ο κορονοϊός έφερε και άλλα προβλήματα. Σταμάτησε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εκεί στις υποχρεώσεις του, δίπλα σε όλους τους αθλητές του. Δεν έκανε στιγμή πίσω όπως άλλοι σύλλογοι, οι οποίοι είχαν μηδενικά έσοδα.

Επέστρεψε η δράση και ο Ολυμπιακός είναι και πάλι εδώ. Ανεβάζοντας τα μπάτζετ του για να μπορέσει να κατακτήσει την Ευρώπη και να συνεχίσει να είναι κυρίαρχος παντού! Και τώρα ήρθε η 24η Σεπτεμβρίου του 2019, να ανακοινωθεί η δημιουργία κολυμβητηρίου για τον Θρύλο στο ΣΕΦ!

Για όλα τα παραπάνω αλλά και άλλους τόσους λόγους, είναι ηθική υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα στον Ερασιτέχνη. Ο τρόπος είναι απλός, να γίνουμε κάτοχοι των καρτών μελών και φιλάθλου.

Σίγουρα οικονομικά ζητήματα υπάρχουν παντού, σε όλα τα σπίτια, αλλά το νούμερο των μελών μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο απ' αυτό που είναι τώρα. Ο Ερασιτέχνης κάνει τα πάντα για να μη σταματάμε να πανηγυρίζουμε, για αυτό και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε και να δηλώσουμε «παρών» στον Ερασιτέχνη!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ