ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπερθέαμα στη Βουδαπέστη

Υπερθέαμα στη Βουδαπέστη

Η φετινή τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ του Πόλο ανδρών θεωρείτε ίσως η καλύτερη των τελευταίων ετών, σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων των προπονητών και αντιπροσώπων της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, μιας και οι πέντε από τις έξι ομάδες που παίρνουν μέρος, έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα στην χώρα τους. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι στο Final Six θα συμμετέχουν, οι καλύτεροι παίκτες, που αγωνίζονται στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.   

Κάτι που σίγουρα θα δώσει περισσότερη αίγλη και ενδιαφέρον στην διοργάνωση είναι η προσπάθεια που κάνουν οι Ούγγροι διοργανωτές να εγκαταστήσουν τέσσερις υποβρύχιες κάμερες υψηλής ανάλυσης στις γωνίες της πισίνας, από τις οποίες θα μπορούν να προβάλλονται στους τηλεοπτικούς δέκτες, όλα όσα γίνονται μέσα στο νερό και δεν είναι ορατά έξω από αυτό.

Οι σκηνές μέσα στο νερό με τις ομηρικές μάχες που θα δοθούν από την "αφρόκρεμα" του Ευρωπαϊκού πόλο αναμένονται να είναι εντυπωσιακές, όπως άλλωστε θα είναι και οι σκηνές από τα δυο drone που έχουν φροντίσει να διαθέσουν οι διοργανωτές και θα καλύπτουν από αέρος τα γεγονότα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ